Tiedotteet

KyytiLikel on nyt CityApp

24.5.2023


Sovelluksen nimi tulevaisuudessa on CityApp ja sovelluksen kehityksestä vastaa edelleen paikallinen yritys LinjeApp Oy. Keskeisenä uudistuksena sovellus tulee tarjoamaan paljon erilaisia hyödyllisiä tietoja niin kaupunkilaiselle kuin matkailijalle. Tälläistä tietoa on esimerkiksi käyttäjän, alueen tai sijainnin mukainen tapahtumatarjonta ja nähtävyydet. Yritysten tarjoamat palvelut sekä erilaiset tarjoukset ja edut sijainnin ja mieltymysten mukaan. Joukkoliikenteen reitit ja bussien sijainti on edelleen käytettävissä. Sovelluksen kautta voi katsoa vaikka reitin itse tapahtumaan ja ostaa joukkoliikenteen lipun tai tilata taksin sekä tietysti ostaa itse tapahtumaan lipun, paketoidusti. Joukkoliikenteen lippujen ostaminen on keskeytetty sovelluksessa kaupungin joukkoliikenneviranomaisen päätöksestä. Kertaliput pyritään palauttamaan valikoimaan mahdollisimman nopeasti. Muita sisältöjä ovat esimerkiksi kirjaston erilaiset palvelut kuten digitaalinen kirjastokortti, aineistohaku, kirjaston tapahtumat sekä kirjastoauton reitit ja aikataulut. Uudet palvelut lisätään palveluun porrastetusti. Sovelluksen rekisteroseloste ja käyttöehdot päivittyy 24.3. Mikäli haluat poistaa omat käyttäjätietosi niin ole yhteydessä LinjeApp Oy, Toni Aalto. toni@linjeapp.fi

Reittiopas palautettu toimintaan

5.5.2023
Olemme palauttaneet reittioppaan tiedot käyttöön. Valitettavasti kaupungin joukkoliikenneviranomainen oli poistanut aikataulutiedot ilmoittamatta. Pahoittelemme tilannetta.

Joukkoliikenteen uudistukset etenevät, kymppikortin lataus päättyy

28.3.2023

Kymppikorttien ostaminen ja lataaminen päättyy maaliskuussa, kausilippujen edulliset hinnat tarjolla vielä huhtikuussa.

Tämän viikon perjantain, 31. maaliskuuta 2023, jälkeen, Kyyti Likel-sovelluksesta ei voi enää ostaa Porin Linjat Oy:n vuoroilla käyviä uusia lipputuotteita. Sovelluksen kautta aiemmin ostettujen lipputuotteiden käyttöaika päättyy kokonaisuudessaan 4. kesäkuuta 2023.

Lisäksi perjantaina 31. maaliskuuta päättyy kymmenen matkan sarjalipun myynti. Ennen perjantaita matkakorteille ladattuja kymmenen matkan sarjalippuja sekä muita Porin Linjat Oy:n matkakorteille ladattuja lipputuotteita voi käyttää 31. elokuuta saakka, jonka jälkeen käyttämättömiä matkoja ei hyvitetä asiakkaille.

Käteisellä kuljettajalta voi ostaa kertalippuja sekä 5 ja 24 tunnin aikalippuja. 5 h aikalippu maksaa 5 euroa ja sillä voi matkustaa rajattomasti 5 tunnin ajan. 24 h aikalippu maksaa 8 euroa ja sillä voi matkustaa aina 24 tunnin ajan. Mikäli asiakas on käyttänyt kymmenen matkan sarjalippua esimerkiksi pääosin nopeaan asiointiin, 5 tunnin aikalippu on suositeltava korvaava tuote.

Waltti-järjestelmän käyttöönotto etenee

Kevään ja kesän 2023 aikana Porin joukkoliikenteessä otetaan käyttöön lippu- ja maksujärjestelmä Waltti. Siirtymällä on vaikutusta myös tällä hetkellä myynnissä oleviin lipputuotteisiin.

Kymmenen matkan sarjalipun tilalle tulee Waltin matkakortille ostettava arvolippu. Lisäksi kesällä linja-autoihin tulee toivottu muutos, kun matkustaja voi jatkossa maksaa matkansa myös lähimaksulla. Käteinen säilyy jatkossakin maksutapana.

Lähiviikkoina avataan Waltin verkkokauppa, josta voi tilata uuden matkakortin. Matkakortti postitetaan kotiin ja tämän jälkeen asiakas voi ostaa matkakortille Waltin verkkokaupassa kausilippuja tai ladata arvoa.

Lisäksi Waltti Mobiili-sovelluksen voi jo ladata omaan älypuhelimeen (sovellus löytyy sekä Google Play-kaupasta että App Storesta). Porin joukkoliikenteen reittiopas ja lipputuotteet tulevat sovellukseen käytettäväksi lähiviikkoina.

Kaikista muutoksista tiedotetaan Porin kaupungin kanavissa.

The post Joukkoliikenteen uudistukset etenevät, kymppikortin lataus päättyy appeared first on Porin Linjat.

Walttiin siirtyminen

27.3.2023

Waltiin siirtyminen lähestyy.
Tiedote Walttiin siirtymisestä tästä

The post Walttiin siirtyminen appeared first on Porin Linjat.

Kyyti Likel -sovellus uudistuu, Tervetuloa CityApp

22.3.2023


Kyyti Likel -sovellus uudistuu huhtikuun aikana unohtamatta joukkoliikenteellä matkustavia. Sovelluksen nimi tulevaisuudessa on CityApp ja sovelluksen kehityksestä vastaa edelleen paikallinen yritys LinjeApp Oy. Keskeisenä uudistuksena sovellus tulee tarjoamaan paljon erilaisia hyödyllisiä tietoja niin kaupunkilaiselle kuin matkailijalle. Tälläistä tietoa on esimerkiksi käyttäjän, alueen tai sijainnin mukainen tapahtumatarjonta ja nähtävyydet. Yritysten tarjoamat palvelut sekä erilaiset tarjoukset ja edut sijainnin ja mieltymysten mukaan. Sovelluksen kautta voi katsoa vaikka reitin itse tapahtumaan ja ostaa joukkoliikenteen lippuja tai tilata taksin sekä tietysti ostaa itse tapahtumaan lipun, paketoidusti. Muita sisältöjä ovat esimerkiksi kirjaston erilaiset palvelut kuten digitaalinen kirjastokortti, aineistohaku, kirjaston tapahtumat sekä kirjastoauton reitit ja aikataulut. Sovelluksen rekisteroseloste ja käyttöehdot päivittyy 24.3.